Hoppa till huvudinnehåll

Leverantörsdag 12 november 2019

Kungsträdgården
Var med och bygg ut tunnelbanan i Stockholm!

Region Stockholms förvaltning för utbyggd tunnelbana bjuder in till leverantörsdag. Vi presenterar våra spännande projekt och kommande upphandlingar under en heldag i centrala Stockholm.

Dagen vänder sig till företag inom bygg- och anläggningsbranschen och installatörer av till exempel rulltrappor, hissar och ventilation.

När? 12 november 2019
Var? City Conference Center, Barnhusgatan 12–14 i centrala Stockholm.


Anmälan är nu stängd

Dagen börjar med ett seminarium där vi vänder oss speciellt till de företag som inte har genomfört entreprenadarbete i Sverige tidigare. Här kommer information om till exempel hur upphandling går till, krav på arbetsmiljö och skatter och sociala avgifter.

Registrering och utställningar från 8.30. Projektinformation från 10.00. Sluttid cirka 16. Under dagen bjuder vi på lunch och kaffe. 

Om du anmält dig och sedan inte har möjlighet komma är det viktigt att du hör av dig - annars tar vi ut en avgift om 500 kr/utebliven person. Det går bra att byta deltagare inom samma företag.

Observera att förvaltning för utbyggd tunnelbana kommer att filma och fotografera under dagen, för publicering i egna kanaler. Om du inte vill vara med på bild bads du anmäl detta när du registrerade dig.

I samband med anmälan kunde du även ange om du inte vill att dina personuppgifter ska offentliggöras i en deltagarförteckning.

Frågor om dagen kan mejlas till supplierday@sll.se.