Hoppa till huvudinnehåll

Student

Var med och bygg framtidens tunnelbana tillsammans med oss. Hos oss får du möjlighet att bidra till utvecklingen av framtidens kollektivtrafik och ett hållbart Stockholm.

Examensarbeten – förslag på ämnen
Förvaltning för utbyggd tunnelbana vill knyta kontakt med studenter som vill engagera sig i den kollektivtrafik- och samhällsutveckling vi arbetar med. Inför våren 2019 har vi följande förslag på ämnen för examenarbeten, välkommen att kontakta de personer som finns nämnda för respektive ämne: 

Kvantitativ kartläggning av entreprenörer och deras arbete med sociala frågor i leverantörsled
Samla in data och kategorisera olika entreprenörers arbete med sociala frågor i leverantörsled.
Kontakt: Steve Persson  

Spårbarhet i leverantörskedjor 
Vilja/attityder/arbetssätt hos entreprenörer att verka för större insyn i leverantörskedjor (kan innefatta både ekologiska och sociala aspekter).
Kontakt: Steve Persson  

Analys av vilken datainsamling från installationer som erfordras för digitalisering av nya tunnelbanan 
Sammanställa och analysera praktiska tillämpningar för digitalisering av infrastruktur, sammanställa ekonomiska incitament för digitalisering, analysera vilken data som är mest relevant att samla in från installationer i nya tunnelbanan, med mera. 
Kontakt: Mikael.Sundell

Övriga förslag
Har du andra förslag på ämnen som du tror kan vara intressant för oss på förvaltning för utbyggd tunnelbana är du välkommen att kontakta: Stefan Persson

Student
Är du snart klar med dina studier? Ibland söker vi juniora projektingenjörer. Håll utkik bland 
lediga tjänster!